Beneficii

Probabil cel mai RAPID credit din Romania!

Intri in posesia sumei imprumutate PE LOC, imediat dupa incheierea contractului la sediul nostru.

Primesti banii in 60 de minute!

Indiferent de suma imprumutata, primesti banii in 60 de minute prin virarea banilor in contul tau bancar.

Cele mai bune conditii financiare din piata

Probabil cea mai buna dobanda la credite nebancare (variabila in functie de valoarea imprumutata si de tipul de credit accesat), fara comisioane de acordare si de administrare credit(cu respectarea scadentelor), comision de rambursare anticipata 0.

Credite pentru persoane fizice si pentru societati comerciale

Poti opta pentru un credit pentru persoana fizica sau pentru persoana juridica (PFA, SRL etc). In cazul societatilor comerciale, dobanda se deduce din impozitul pe profit.

Fara documente justificative

Nu trebuie sa prezinti adeverinta de venit sau documente contabile – in cazul societatilor comerciale si pentru creditul investitii inteligente; nu trebuie sa justifici cheltuierea sumei imprumutate. Ai nevoie doar de actele masinii/detaliile bunului si de cartea ta de identitate.

Poti garanta cu orice tip de vehicul sau bun mobil!

De la motocicleta si ATV la cap-tractor sau remorca, de la autoturism la microbuz sau autoutilitara, scule, utilaje etc, poti garanta pentru imprumutul tau cu orice bun mobil care iti apartine tie sau firmei tale.

Poti garanta si cu un vehicul/bun care nu este al tau

Daca nu ai un vehicul/bun mobil proprietate personala, poti apela la un prieten posesor de masina sau la o societate de intermediere care sa garanteze pentru tine. Daca este de acord sa garanteze cu autoturismul/bunul lui si te insoteste la semnarea contractului, poti obtine imprumutul la fel de simplu si rapid, sau societatea care garanteaza cu bunul pentru tine semneaza un contract de gaj separat.

Multiple modalitati de plata a ratelor

Poti plati rata numerar la sediul nostru sau de la orice banca, prin transfer bancar sau depunere la ghiseu in contul specificat in contract

Solutii financiare personalizate

Consilierii nostri financiari te ajuta sa alegi creditul care ti se potriveste. Pornind de la produsele financiare de baza (Creditul Investitii Inteligente si Creditul Nevoi Urgente) gasim impreuna solutia cea mai buna pentru tine.

Siguranta si incredere

Biroul de Credite Rapide este o institutie financiar nebancara inregistrata la Banca Nationala a Romaniei.

Ai nevoie de un credit rapid?

Te sunam noi!

...sau contactează-ne TU!

INFORMARE

Biroul de Credite Rapide (BCR) Romania nu are nicio legatura si nu reprezinta Banca Comerciala Romana SA.

Perioadă de finanțare: 3 luni până la 24 de luni

Suma finanțată: minim 200 de lei, maxim 10.000 de lei

DAE: minim 49%, maxim 1.724%

Exemplu reprezentativ

Pentru 1.000 de lei împrumutați pe 90 de zile, dobânda este de 12% calculată pe lună și DAE de 289% anual. Valoarea totală returnată după 90 de zile: 1.249 de lei

*Acest exemplu reprezintă oferta pentru un client eligibil și solvabil. Rata dobânzii și valoarea ratei aplicabile dumnevoastră va depinde de suma creditului, perioada selectată și de rezultatul evaluării bonității dumneavoastră, prin urmare oferta dumneavoastră de credit poate fi diferită de exemplul de mai sus.

Despre noi

Biroul de Credite Rapide este o institutie financiar nebancara (IFN) inregistrata la Banca Nationala a Romaniei.

Biroul de Credite Rapide (BCR) Romania nu are nicio legatura si nu reprezinta Banca Comerciala Romana SA.